FAQ

47 44 15 93- tast 3

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her vil du finne svar på de spørsmålene vi får oftest!FORSENDELSE

Vi bruker Posten/Bring som vår samarbeidspartner på frakt. På den måten kan vi tilby rask og sikker levering landet over.

Bestillinger sendes normalt samme dag eller dagen etterpå. Ordrebekreftelse med sporingsnummer sendes ut per mail samtidig med forsendelsen.BETALING OG GARANTI

Vi har følgende betalingsalternativer.


Faktura til næringsdrivende

Vi sender ut faktura med 14 dagers forfallstid. Våre utestående krav kreves inn av HOKAS og SVEA FINANS. Ved valg av faktura tilkommer et kredittgebyr på kroner 49,-. Send søknad med vedlagt organisasjonsnummer om kreditt til e post: info@speedygreasesystem.no


Forskuddsbetaling/Oppkrav.

Vi sender varene i oppkrav. Gebyr kr 49.- eks. mva.


VIPPS
Forskuddsbetal via Vipps og vi sender deg varene umiddelbart.

Vippsnummer: 561148Vår garantiordning følger den til enhver tid gjeldende kjøpslovgivning, herunder kjøpsloven og forbrukerkjøpsloven mv.


RETUR

Dine angre- og returrettigheter

Angrerett

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. Vi gjør oppmerksom på at angrefristen utvides til 3 måneder dersom returforklarings dokument ikke følger varen.


Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.

Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på returskjemaet.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke eller brev betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Fyll ut returforklarings dokument og skriv hva du returnerer. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto, ellers sendes pengene på et vanlig utbetalingskort.


Angrerett

For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra

transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt.

Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte.

Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.


Force majeure

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.


Master Tek Produkter AS

Ta gjerne kontakt for mer informasjon!


Anton Antonsensveg 14
9146 Olderdaleninfo@speedygreasesystem.no


47 44 15 93/tast 3

LEVERER OVER HELE NORGE

Vi bruker Posten Norge som vår samarbeidspartn.

RETUR

Vi opererer med 100% fornøydgaranti

SUPPORT

Kontakt oss ved eventuelle spørsmål!

Copyright Master Teknikk AS @ All Rights Reserved

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta