Fugemasser

47 44 15 93- tast 3

Hva skal du velge?


GRAFT®-serien av premium fugemasser, lim, sparkelmasser og passive brannbeskyttelsesprodukter ble utviklet for å møte markedets krav til kvalitetsprodukter som er enkle å identifisere. Denne omfattende produktserien dekker det bredeste spekter av oppgaver. Uansett om det er på byggeplass eller i ditt hjem, er GRAFT®-produktene designet med sluttbrukerne i tankene.

MS POLYMER

KODE: GFT003-NO

GRAFT® MS Polymer er en høyteknologisk fugemasse og lim. I tillegg til ypperlige fugeegenskaper og vedheft på ikke-porøse og fuktige overflater, er den også overmalbar, luktfri, nøytral og fri for isocyanater. Dette produktet er perfekt til oppgaver innendørs og utendørs. Den fungerer godt på en rekke bruksområder og er løsningen for nesten ethvert underlag.

Fugemassen gir 25 % bevegelse for sanitære applikasjoner.


GRAFT MS Polymer egner seg for:

  • Værbestandige skjøter rundt vinduer og dører.
  • Innglassing.
  • Fuger rundt sanitærinstallasjoner.
  • Sammenføyninger i transportmidler.
  • Liming av paneler, gulvlister, vinduer, terskler, isolasjon og isolasjonsmaterialer.
  • Forsegle og lime glass, porselen, belagt metall, epoksy og polyesterpaneler, upvc, rustfritt stål, anodisert aluminium og overflatebehandlet tre.
  • Har også ypperlige egenskaper mot innbrudd (vanskelig å fjerne).


GRAFT MS Polymer anbefales for bruk der det kreves en holdbar og fleksibel fugemasse og lim både ute og inne!

FR AKRYL

KODE: GFT005-WHT-NO

GRAFT® FR Akryl er en 4 timers brannklassifisert varmeekspanderende fugemasse (brannmotstand er avhengig av applikasjon). Produktet er utviklet og testet for bruk i forskjellige typer lineære fuger og tekniske gjennomføringer i brannbegrensende bygningskonstruksjoner.


Brukt alene eller i kombinasjon med GRAFT® FR Brannplate, forsegler produktet rør- og kabelgjennomføringer for å opprettholde brannsikkerheten i murverk, lettvegger og betongdekker.


De varmeekspanderende karakteristikkene til fugemassen lukker åpninger som etterlates av plastrør og kabler når de brenner bort, samtidig som at det gir isolasjon og sikkerhet mot røyk og brann.

SUPERLIM OG AKTIVATOR KIT

KODE: GFT047-MTRKIT-NO

GRAFT®

Superlim og Aktivator Kit er et to-komponent system som limer umiddelbart. Superlimet kan benyttes for det meste på møbler, trevirke, kjøkken og plast hvor dens raske lime-effekt dramatisk reduserer montasjetiden sammenlignet med konvensjonelt tre-lim. Produktet kan også brukes for å lime MDF, gummi, PVCu, metaller osv.


Superlimet kan enten benyttes alene eller med Aktivatoren. Ved bruk av Superlimet alene vil man ha 3-10 sekunder tilgjengelig justeringstid. Ved hjelp av aktivatoren opplever man umiddelbar effekt uten søl.

Fugemasser

For innen og utendørs bruk.

Her vil du finne vårt utvalg av høykvalitets utendørs og innendørs fugemasser. Produktkategorien inneholder MS Polymer, MS Flex og Silikon Fugemasse som dekker flere bruksområder ute og inne. Du kan forvente deg utmerket værbestandighet fra våre brukervennlige produkter. Ønsker du en fugemasse som herder under vann og er FDA godkjent, anbefaler vi deg MS Polymer. Ønsker du å male fugen, men trenger ikke silikonfugemasse, anbefaler vi deg MS Flex. Ønsker du en fleksibel fuge til innglassing og sanitære applikasjoner, anbefaler vi Silikon Fugemasse. Produktene egner seg på mange forskjellige overflater, og finnes i flere farger for å gi deg en komplett finish.

Master Tek Produkter AS

Ta gjerne kontakt for mer informasjon!


Anton Antonsensveg 14
9146 Olderdaleninfo@speedygreasesystem.no


47 44 15 93/tast 3

LEVERER OVER HELE NORGE

Vi bruker Posten Norge som vår samarbeidspartn.

RETUR

Vi opererer med 100% fornøydgaranti

SUPPORT

Kontakt oss ved eventuelle spørsmål!

Copyright Master Teknikk AS @ All Rights Reserved

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta